top of page

Pesuainemyynti

Yleispuhdistusaine, 1L

8,90 € (sis. alv 24 %)

Erittäin riittoisa ja hyvin puhdistava ympäristöystävällinen tiiviste kaikkien koti- ja laitostalouksien pintojen pesuun. Noudattamalla annosteluohjetta perussiivouksessa saat pullollisesta tiivistettä peräti 80 sangollista pesuvettä, vain ruokalusikallinen 10 litraan vettä. Lisää pesuaine valutettuasi haluamasi vesimäärän. Pinttyneen tai paikallisen lian voit puhdistaa laittamalla pari pisaraa yleispuhdistusainetta kosteaan liinaan. Pyyhi lika ja huuhtele. 

Valmistaja: Sonett


Valmistusaineet:  sokeritensidi, rasva-alkoholisulfaatti, kasveista tislattu alkoholi (etanoli), appelsiininkuoriöljy, eteerinen sitruunaruohoöljy*, elävöitetty vesi.

*= tarkkailtua luomutuotantoa

Tuotekuvaus:

Kookosöljy alkoholisulfaatti: 5-15%
Sokertensidi: 5-15%
Appelsiinin kuoriöljyä: <1%
Sitraatti <1%
Eteerinen sitruunaruohoöljy <1% sertifioitu luonnonmukaisesti viljelty
Elävöitetty vesi

Appelsiininkuoriöljy edistää kokosöljypohjaisen saippuan ja sokeritensidin pesevien ainesosien aktiivisuutta. 

Komission asetuksen (EY) 907/2006 mukainen ainesosaluettelo: Aqua, Alkylpolyglucoside C8-16, Sodium C12-14 Fattyalcohol sulphate, Sodium Chloride, Limonen, Sodium Citrate, Perfume

Tiheys:  (20°C)  1.04 g/cm³
pH -arvo:  (20°C)  ( 20 ml/l H2O ),  noin 7 -8 (pH-neutral)

Tuotteen koostumus muuttuu paksummaksi ja sameammaksi 10-15 astetta alemmissa lämpötiloissa. Tuotteen rakenne palautuu itsekseen ennalleen lämpimässä tai vähän ravistettuna. Ilmiö on sama kuin esimerkiksi oliiviöljyn säilyttämisessä jääkaapissa tai huoneenlämmössä ja johtuu tuotteen korkeasta kasviöljypitoisuudesta.

Ympäristöystävälliset Sonett-pesuaineet eivät sisällä entsyymejä, petrokemiasta peräisin olevia tensidejä, synteettisiä hajusteita, väri- tai säilöntäaineita, kirkasteita eikä valkaisua lisääviä aktivaattoreita.  

bottom of page