top of page

Yrityksille

Siivouspalvelut

Yrityksille
Teemme aina kaikki siivoustyöt ekologisilla puhdistusaineilla ja myös ilman hajusteita.
Tutustu: Sapindus Eco™ tai Sapindus Zero™

Ylläpitosiivous

Ylläpitosiivous on säännölliseseti suoritettavaa siivousta, jonka tarkoitus on ylläpitää olemassa olevaa siisteystasoa. Ensimmäinen siivouskerta voi olla tarpeen mukaan perusteellisempi, jonka jälkeen ylläpitosiivous toteutetaan säännöllisesti sovittuna aikana. Ylläpitosiivous voi tarvittaessa olla myös kertaluontoinen, kun siivouskohteen siisteystaso on valmiiksi hyvä.

Esimerkkejä ylläpitosiivoukseen kuuluvista töistä:

  • imurointi

  • pölyjen pyyhintä

  • lattioiden pesu

  • tasojen pyyhintä

  • wc- ja kylpyhuonetilojen puhdistus

 

Toimistosiivous, ikkunanpesu, rappusiivous ja muut siivouspalvelut.

Ota rohkeasti yhteyttä klikkaa tästä, ja laskemme yrityksellesi houkkuttelevan tarjouksen siivouspalveluistamme kilpailukykyiseen hintaan!

Plant filled contemporary office space

Aidosti ekologinen siivouspalvelu

 

Siivoukset täysin luomulaatuisilla pesuaineilla ilman haitallisia kemikaaleja.

SAPINDUS Oy tarjoaa alan palvelut laidasta laitaan aidosti luontoa kunnioittaen.
 

Palvelumme
Tarjoamme asiakkaillemme porras- ja rappusiivoukset sekä lattioiden peruspesut. Lisäksi suoritamme yrityssiivoukset sekä teemme toimisto-, liiketilojen ja varastotilojen siivouksia. Meiltä saa myös kemikaali vapaata ikkunanpesua joko osana muuta siivousta tai omana erillispalvelunaan, juuri omien tarpeidesi mukaan. Meiltä hoituu myös ikkunoidenpesu täysin hajusteettomalla pesuaineella tarvittaessa.

 

Meidän ammattitaitoinen henkilökuntamme hoitaa ripeästi myös perinpohjaiset suursiivoukset täysin luomulaatuisilla pesuaineilla, joiden jäljiltä tilasi jäävät suorastaan hohkaamaan puhtautta ja raikkautta ilman haitallisia kemikaali jäämiä. Tarvittaessa muuttosiivouksia ja kotisiivouksiakin  on saatavilla. Kaikki siivoukset ovat saatavilla tarvittaessa myös täysin hajustettomana.

Haluamme palvella asiakkaitamme mahdollisimman joustavasti asiakasyrityksen yksilölliset tarpeet huomioiden. Ennen siivoussopimuksen tekoa yhteyshenkilömme keskustelee asiakkaan yhteyshenkilön kanssa kartoittaakseen asiakasyrityksen siivoustarpeet, ja yhdessä sopien pyrimme löytämään parhaat ratkaisut juuri kyseiselle yritykselle ja kyseisiin tiloihin. Ennen säännöllisen siivouksen aloittamista teemme yleensä myös yksittäisen koesiivouksen, jonka jälkeen voimme tarvittaessa vielä hioa sopimuksen yksityiskohtia. Sopimukseen on toki mahdollista tehdä muutoksia myöhemminkin.   

Tarjous lomake

TARJOUSPYYNTÖ

bottom of page