top of page

Pesuainemyynti

Sonett-ekopesuaineet

Nyt saatavilla kauttamme

 

Desinfiontiaine, salvia & laventeli v

Hankausaine, sitruunaruoho v

Kalkinpoistaja, hajusteeton ♥ v

Pinnanpuhdistussuihke, hajusteeton ♥ v

Lasinpesuneste, laventeli & sitruunaruoho v

Lattiansuoja-aine, hajusteeton

Tiskikonenapit, hajusteeton ♥ v

Konetiskin kirkastaja, hajusteeton ♥ v

Käsitiskiaine (/yleispuhdistusaine), sitruuna v

Yleispuhdistusaine, appelsiini & sitruunaruoho v

Yleispuhdistusaine / käsitiskiaine, hajusteeton ♥ v

Rasvanliuotin, appelsiini v

WC:n puhdistusaine, seetri v

Pyykinpesuneste, laventeli v

Pyykinpesuneste, hajusteeton ♥ v

Pyykinhuuhteluaine, hajusteeton ♥ v

Hajusteeton tuote  ♥

Vegaaninen tuote   v

 

Näin ostat Sonett-tuotteita:

Raaka-aineiden luonnollisuus keskiössä

Raaka-aineiden valinta on toiminnan perusta. Kaikki valmistusaineet ovat täysin luonnossa hajoavia eikä niiden tiedetä aiheuttavan ammattikäytössä tunnettuja herkistymisiä (hajusteet ovat aitoja, eteerisiä öljyjä). Valmistuprosesseissa huolehditaan siitä, että luonnolliset raaka-aineet säilyvät luonnossa esiintyvässä muodossa. Näin luonnollisesta ei tule luonnotonta. SONETT-tuotteet eivät sisällä entsyymejä, petrokemiasta peräisin olevia tensidejä, synteettisiä hajusteita, väri- tai säilöntäaineita, kirkasteita eikä valkaisua lisääviä aktivaattoreita.

Valmistusaineet ovat pääsääntöisesti biodynaamisesti tai luomuviljeltyjä. Käytetyistä öljyistä oliivi-, rapsi-, kookos- ja palmuöljy ovat 100%:sti luomua , aidot, haihtuvat öljyt 90%:sti luomua. Luonnonvaraisia raaka-aineita hankittaessa varmistetaan kestävä kerääminen, niin että lajikkeen esiintyminen ei vaarannu esimerkiksi luonnonvaraisen palsamin kohdalla. 

Sonettiin koko tuotevalikoima on sertifioitu ECOGARANTIE - ympäristökriteerien mukaisesti. Omavalvonnan lisäksi riippumaton taho tarkastaa säännöllisesti raaka-aineiden hankkinnan, tuotteiden valmistuksen ja yrityksen toiminnan. Tuloksena on ympäristöystävälliset pesu-ja puhdistusaineet arvostettujen kriteerien ja jatkuvan kehittämisen mukaisesti. 

Valmistus uusiutuvalla energialla

Energialähteenä SONETTilla on naapuruston tarjoama vesivoima (50% sähkön tarpeesta) ja toisen puolen toimittaa GREENPEACE ENERGY. SONETTIN yhteistyökumppanin Lehenhofin Camphill-verstaiden kanssa on hankittu yhteiset hakelämmityslaitteet.

Pakkausissa kierrätysmateriaaleja

Kaikista pakkauksista käytetyistä pahvi, kartonki ja paperimateriaaleista 70-90 % valmistetaan kierrätysmateriaaleista. Käytetyt muovimateriaalit ovat polttokelpoisia polypropeenia (PP) ja polueteeniä (PE), jotka voidaan lajitella energiajakeeseen.

Sonettin pesuaineet ovat erittäin RIITTOISIA ja siten EDULLISIA käyttää.
 
Esimerkiksi litrasta yleispuhdistusainetta saat annosteluohjetta noudattamalla 80 sangollista pesuvettä
bottom of page