Pesuainemyynti

WC:n puhdistusaine, 0,75L

6,50 € (sis. alv 24 %)

WC:n Puhdistusaineen sisältämällä havupuuöljyllä on bakteereita hävittävä ominaisuus. Ympäristöystävällinen puhdistusaine poistaa pinttyneen lian, värjäytyneet raidat ja virtsakerrostumat saniteettitiloissa. Hyytelömäinen pesuaine kiinnittyy hyvin likaan ja sen voi antaa vaikuttaa yön yli. Myös pystypinnat on helppo käsitellä. Anna vaikuttaa, harjaa tai hankaa ja huuhtele.

Valmistaja: Sonett


Valmistusaineet:  sitruunahappo, sokeritensidi, kookosrasva-alkoholisulfaatti, kasviperäinen sidosaine, aidot, haihtuvat seetri-* ja sitronellaöljyt*, elävöitetty vesi.

* = tarkkailtua luomutuotantoa / luonnonvarainen

Tuotekuvaus:

Sitruunahappo 5-15%
Kookosöljy alkoholisulfaatti ja sokeritensidi 1-5%
Kasvisperäinen sakeuttamisaine  <1%
Eteeriset öljyt seetri ja sitronella <1%

Komission asetuksen (EY) 907/2006 mukainen ainesosaluettelo: Aqua, Citric Acid, Alkylpolyglucoside C8-10, Sodium C12-14 Fattyalcohol sulphate, Polysacharide, Perfume

Tiheys: (20° C) noin 1,015 g/cm³
pH-arvo: (20° C) ( 5g/l H2O) noin 5 - 6

Ympäristöystävälliset Sonett-pesuaineet eivät sisällä entsyymejä, petrokemiasta peräisin olevia tensidejä, synteettisiä hajusteita, väri- tai säilöntäaineita, kirkasteita eikä valkaisua lisääviä aktivaattoreita.  

  • Grey Facebook Icon

© 2020 by Sapindus Oy

VARAA SIIVOUS TAI KYSY LISÄÄ   050 5211 223

 

Toiminta-alueemme: Espoo, Helsinki, Järvenpää, Kauniainen, Kerava, Kirkkonummi, Mäntsälä, Nurmijärvi, Pornainen, Porvoo, Sipoo, Tuusula, Vantaa, Vihti

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now