top of page

Pesuainemyynti

Tiskikonenapit, 25 annosnappia `a 20 g

10,50 € (sis. alv 24 %)

Pesutehosta vastaavat sooda, silikaatit ja sokeritensidi. Ne liottavat ruuan astioista, emulgoivat ja irroittavat rasvan. Natriumperkarbonaatti valkaisee ja hapettaa eli tee-, kahvi- ym. jäljet irtoavat laseista ja posliinista. Sitraatti ja polyasparagiinihappo sitovat tehokkaasti pesuveden kalkkijäämät. Valmistusaineet ovat luontaisesti biohajoavia. Tuote on ympäristöystävällinen pakkausta myöden, yli 70 % pakkauksen materiaalista on kierrätettyä.

Veden kovuudesta ja tiskin likaisuudesta riippuen 1-2 nappia/pesu. Hyvän pesutuloksen varmistamiseksi tiskikoneen suola ja kirkastusainesäilitöt tulee olla täynnä. Astianpesukoneissa oleva vedenpehmennyssäätö tulisi myös säätää astetta kovemmalle vedelle. Katso säätämisohje tiskikoneesi käyttöohjeesta.

Valmistaja: Sonett


Valmistusaineet: Sitraatti, sooda, natriumperkarbonaatti, polyasparagiinihappo, sulfatoitu risiiniöljy.

Tuotekuvaus:

Sitraatti> 30%
Natriumkarbonaatti 15-30%
Silikaatteja 15-30%
Natriumperkarbonaattia 5-15%
Polyasparagiinihappo 5-15%
Sulfatoitu risiiniöljy 1-5​​%

Komission asetuksen (EY) 907/2006 mukainen ainesosaluettelo:  Sodium Citrate, Sodium Carbonate, Sodium Percarbonate, Sodium Metasilicate, Sodium Polyaspartate, Sodium Silicate, Sulfated Castor Oil


pH-arvo: (20°C), (5 g/l H2O) approx. 10.5 - 11 

 

VAROITUS: ärsyttää silmiä ja ihoa. Pidä suljetussa astiassa lasten ulottumattomissa. Mikäli ainetta joutuu iholle tai silmiin, huuhtele heti runsaalla vedellä. Ainetta niellyt henkilö tulee toimittaa pikaisesti lääkäriin, ota tuote mukaan. 

Sonett-pesuaineet eivät sisällä entsyymejä, petrokemiasta peräisin olevia tensidejä, synteettisiä hajusteita, väri- tai säilöntäaineita, kirkasteita eikä valkaisua lisääviä aktivaattoreita. 

sonett_kone_tiski_tab.png
bottom of page