top of page

Pesuainemyynti

Pyykinpesuneste Laventeli, 2L

15,00 € (sis. alv 24 %)

Sopii käsi- tai konepesuun 30-95°:ssa. Sokeritensidi ja kookosalkoholisulfaatti ovat saippuan jälkeen parhaiten luontoon hajoavia pinta-aktiivisia aineita. Myös iho sietää niitä hyvin.

Valmistaja: Sonett


Valmistusaineet:  rapsiöljystä keitetty saippua*, sokeritensidi, kookosrasva-alkoholisul-faatti, kasveista tislattu alkoholi (etanoli), aito, haihtuva laventeliöljy*, palsami*, elävöitetty vesi.

Tuotekuvaus:

Saippua on valmistettu kasviöljyistä, josta vähintään 5-15% on luomutuotettua.
Sokeritensidi 5-15%
Kookosöljyn alkoholisulfaatti 5-15%
Kasvis alkoholia (etanolia) 1-5%
Sulfatoitunut risiiniöljy <1%
Sitraatti <1%
Eteerinen laventeliöljy <1% tarkkailtua luomutuotantoa
Palsami <1% tarkkailtua luomutuotantoa
Elävöitetty vesi

Komission asetuksen (EY) 907/2006 mukainen ainesosaluettelo: Aqua, Potassium Soap, Alkylpolyglucoside C8-16, Sodium C8-14 Fattyalcohol sulphate, Alcohol, Sulfated Castor Oil, Potassium Citrate, Perfume

Tiheys:  (20°C), approx. 1.02 g/cm³
pH -arvo:  (20°C) ( 5g/l H2O ) approx. 8.5 – 9.5

Tuotteen koostumus muuttuu paksummaksi ja sameammaksi 10-15 astetta alemmissa lämpötiloissa. Tuotteen rakenne palautuu itsekseen ennalleen lämpimässä tai vähän ravistettuna. Ilmiö on sama kuin esimerkiksi oliiviöljyn säilyttämisessä jääkaapissa tai huoneenlämmössä ja johtuu tuotteen korkeasta kasviöljypitoisuudesta. 

Sonett-pesuaineet eivät sisällä entsyymejä, petrokemiasta peräisin olevia tensidejä, synteettisiä hajusteita, väri- tai säilöntäaineita, kirkasteita eikä valkaisua lisääviä aktivaattoreita. 

 

bottom of page