top of page

Pesuainemyynti

Konetiskin kirkastaja, 0,5 L

7,50 € (sis. alv 24 %)

Sulfatoitu risiiniöljy, alkoholi ja sokeritensidi vähentävät veden pintajännitystä, siten huuhteluvaiheessa vesi irtoaa astioista helposti. Lopputuloksena on kirkaat astiat, ilman vesivalumajälkiä. Sopii kaikkiin tiskikoneisiin yhdessä Sonett tiskipesuaineen tai Sonett tiskikonenappien kanssa käytettäväksi. 

Pidä kirkastusainesäiliö täynnä. Säädä annostus kuusiportaisessa säädössä kohtaan 2-3. Mikäli astioiden pinta on pesun jälkeen tahmea, on kirkastusaineen annostus liian suuri. Mikäli puolestaan näkyy valkoisia valumajälkiä tai harmaata lasin pinnassa, lisää annostusta. 

Ympäristöystävällisen Kirkasteen käyttäminen ei lisäkuormita ympäristöä tai vesistöä, sillä kaikki valmistuksen raaka-aineet ovat luonnosta luontaisesti löytyviä yhdisteitä ja mikro-organismien helposti käsiteltävässä muodossa. Esimerkiksi tuotteen sisältämä kasviperäinen alkoholi muuttuu hiilidioksidiksi ja vedeksi.

Valmistaja: Sonett


Valmistusaineet: sulfatoitu risiiniöljy, kasveista tislattu alkoholi (etanoli), sokeritensidi, elävöitetty vesi.

Tuotekuvaus:

Sulfatoitu risiiniöljy:                         15 - 30%
Kasviperäinen alkoholi (etanoli):       5 - 15%
Sokeritensidi:                                     1 - 10% 
Elävöitetty vesi

 

Komission asetuksen (EY) 907/2006 mukainen ainesosaluettelo: Aqua, Alcohol, Sulfated Castor Oil, Alkylpolyglucoside C8-10

Tiheys:  (20°C)  noin 1.00 g/cm³

pH -arvo:  (20°C)  ( 5 g/l H2O ) noin 6 -7

Sonett-pesuaineet eivät sisällä entsyymejä, petrokemiasta peräisin olevia tensidejä, synteettisiä hajusteita, väri- tai säilöntäaineita, kirkasteita eikä valkaisua lisääviä aktivaattoreita. 

sonett_astie_kirk.png
bottom of page